Snickeri i Hisings Kärra

Hej och välkommen. Kul att just du har hittat hit, oavsett om du är en gammal och lojal läsare som har följt med från början eller om du är helt ny och detta är första gången du besöker min blogg. Oavsett vem du är så vill jag hälsa dig varmt välkommen hit till min ganska allmänna blogg om allt möjligt. Idag tänkte jag berätta lite för dig om ett företag vid namn LG Snickeri & Måleri som bland annat är ett snickeri i Hisings Kärra.

De är både en målerifirma och ett snickeri, men jag har bara använt mig av deras tjänster som hör till snickeriet. För mig har det varit en glädje att ha och göra med dessa människor, för jag tror inte att jag någonsin har träffat så kvalitetsmedvetna människor som har varit så resultat- och serviceinriktade på samma gång. Deras metodiska sätt att arbeta på får dem att göra klart jobbet på kortare tid än någon annan och de är alltid lyhörda till kundens önskemål. De är även stresståliga då de utan problem hann klart med arbetet i tid, även om det råkade bli mycket som strulade under tiden som projektet var igång. De är mycket måna om kvalitet och både produkterna och materialet de använder, och deras arbete i sig, är ständigt högkvalitativt. Det finns helt enkelt ingenting som är möjligt att klaga på när det kommer till detta snickeri i Hisings Kärra. Jag är helt säker på att ingen av er heller har haft något problem med den här firman heller, men jag pratar gärna upplevelser med er i kommentarerna, så känn er fria att kommentera så mycket ni vill.