Går du i tankar på att flytta men får inte riktigt tummen ur? Blir det så att du tänker alldeles för mycket och speciellt på alla de jobbiga delar med flytten, allting som kan gå fel. Jag är nog fel person att motivera dig för jag är likadan själv också, att jag har otroligt svårt för att kunna motivera ens mig själv till att ta tag i flytten. Men om jag spontant skulle ge ett tips, som jag själv har fått höra, så är det att anlita en flyttfirma. Det finns en här i Trelleborg som ska vara väldigt bra, Flyttmästaren i Sverige Limited UK Filial. Och då fixar de med allting runt omkring med själva fysiska flytten, vilket jag tycker vore väldigt skönt. Sen måste man fortfarande göra allting annat runt omkring, så som att söka och lägga anbud på lägenheter och bostäder. Och sen det här med att välja om man vill ha en bostadsrätt eller en hyresrätt, bara det valet är svårt att göra. Känns som att jag bara skjuter upp det här med att flytta.

Vet inte om det går att gå till en flyttfirma och be om hjälp med att lägga anbud på lägenheter och sådant också. Vore så skönt. Kanske får ta och ringa till någon och kolla. Tror inte att de på Flyttmästaren i Sverige Limited UK Filial gör just det, men kommer nog ändå ta hjälp av dem med städningen och packningen när det blir aktuellt. Men nu behöver jag bara någon som kan motivera mig lite för det här att ta tag i att flytta.