Har en kompis som läser till civilekonom som vill börja jobba som redovisningskonsult när hon är färdigutbildad. Hon är väldigt duktig på ekonomi, marknadsföring och matematik och räkning överlag. Själv har jag varken talang eller intresse för det, men är bättre på andra saker. I alla fall så hade det varit smidigt att kunna ta hjälp av henne men hon kan inte tillräcklig än så länge så det blev så att jag anlitade Besim Beqiri istället. De har redovisningskonsulter och jag behöver inte konstant hjälp utan bara lite snabb hjälp, mer som guidning.

I och med att det börjar gå bättre med salongen nu och jag har fler kunder så blir det betydligt mer ekonomiska delar att ha hand om. Så det som blir nu är att jag helt enkelt vill få råd kring hur jag ska göra med bokföring och årsredovisning. Kände att det var bäst att ta hjälp med det direkt istället, för att undvika att det blir problem och så att det inte visar sig sen att jag har gjort fel med alla beräkningar så att jag måste göra om det. Då känns det bättre att låta en redovisningskonsult visa hur jag ska göra redan från början.