Catering för stora fester eller tillställningar är i stort sett ett måste, enligt mig i alla fall. Jag tycker det är kul att laga mat men inte när det blir sådana mängder. Då blir det bara för mycket och så tar det en hel evighet att tillagda det också. Lite väl pessimistiskt men catering finns ju och är så populärt som det är av en anledning. Så jag kan ju knappast vara den enda som tycker att det är lite jobbigt att laga mat till så många. Det är inte så värst många gånger i livet som jag har beställt catering heller, men de gångerna jag hart gjort det så har det blivit från Nya Lilla Bageriet i Mönsterås AB.

Trots att jag beställt från dem några gånger nu så har det ändå blivit olika saker varje gång. Första gången körde vi på varm mat och sen har vi kört på kalla cateringbrickor istället. Vet inte vilken jag skulle rekommendera mest, de var väldigt goda allihopa, så det är nog bara att gå in till Nya Lilla Bageriet i Mönsterås AB i Mönsterås eller att gå in på deras hemsida och kolla på bilderna och se vad som ser mest lockande ut.

Vet att de på Nya Lilla Bageriet i Mönsterås AB har dessertcatering också men det har jag aldrig beställt för bakningen brukar jag faktiskt göra själv. Det tycker jag är ganska roligt. Och så kan man göra några tårtor och några sorters småkakor i olika sorter, både kul att göra och gott att äta.